LIVE TRAINING WITH SIFU ADAM CHAN

Check out our upcoming in-person seminars with Sifu Adam Chan below.

CURRENT TRAINING SEMINAR

The Kung Fu Path, Qi Gung to Combat 

This is an intense 5 day seminar. Sifu will be covering topics such as Wing Chun, Yi Quan, Chi Gung, Internal Martial Arts Integration, Weapons, philosophy/history discussions and Q/A.

SEMINAR SCHEDULE

SEP

2

2024

REGISTER

The Kung Fu Path - VANCOUVER, BC, CANADA

5-day seminar covering  Wing Chun, Yi Quan, Chi Gung, Internal Martial Arts Integration, Weapons, philosophy/history discussions and Q/A.

NOV

4

2024

REGISTER

The Kung Fu Path, VANCOUVER, BC, CANADA

5-day seminar covering  Wing Chun, Yi Quan, Chi Gung, Internal Martial Arts Integration, Weapons, philosophy/history discussions and Q/A.

FEB

3

2025

REGISTER

The Kung Fu Path, VANCOUVER, BC, CANADA 

5-day seminar covering  Wing Chun, Yi Quan, Chi Gung, Internal Martial Arts Integration, Weapons, philosophy/history discussions and Q/A.

APR

7

2025

REGISTER

The Kung Fu Path - THAILAND (TBD)

5-day seminar covering  Wing Chun, Yi Quan, Chi Gung, Internal Martial Arts Integration, Weapons, philosophy/history discussions and Q/A.

WHAT IS GOING TO BE COVERED AT THE SEMINAR?

1. Chi Gung

The Chi Gung Path and how it can change your life.

 
 

2. Wing Chun

Wing Chun is focused on very precise structures and movements while developing the ability to move the body from and towards the centerline.

2. Wing Chun

Wing Chun is focused on very precise structures and movements while developing the ability to move the body from and towards the centerline.

 

3. Yi Quan Concepts

Yi Quan allows you to drop techniques and structure, meaning you will get freedom of movement and freedom from relying on specific structures.

 

3. Yi Quan Concepts

Yi Quan allows you to drop techniques and structure, meaning you will get freedom of movement and freedom from relying on specific structures.


4. Weapons Work (Sword)

Many sword techniques can be transferred to empty hands. We will explore different technique applications and work on flowing with the sword.

 

5. Integration Work

We will work on integrating everything we have learned so far. It is a progression to learn Chi Gung and fusing it into our martial arts. First, we enter the flow and find our center and stillness in Chi Gung. Then, we move from structure (Wing Chun) to formlessness (Yi Quan). Then we move to engage where the opponent is solid to engage where he is empty (weapons work). In time these skills integrate into one thing.

 

5. Integration Work

We will work on integrating everything we have learned so far. It is a progression to learn Chi Gung and fusing it into our martial arts. First, we enter the flow and find our center and stillness in Chi Gung. Then, we move from structure (Wing Chun) to formlessness (Yi Quan). Then we move to engage where the opponent is solid to engage where he is empty (weapons work). In time these skills integrate into one thing.


6. Q & A

After each day is over, Sifu will be doing a question/answer session to help clarify the training and any related questions.

BASIC SEMINAR STRUCTURE:

Day 1

Chi Gung (30 min)
11:00 AM - 11:30 AM

Talk Q/A (15 min)
11:30 AM - 11:45 AM

Break (15 min)
11:45 AM - 12:00 PM   

Wing Chun (1.5 hr)
12:00 PM - 01:30 PM   

Lunch (1 hr)
01:30 PM - 02:30 PM

Wing Chun (1.5 hr)
02:30 PM - 04:00 PM 

Break (15 min)
04:00 PM - 04:15 PM

Chi Gung (30 min)
04:15 PM - 04:45 PM

Talk / QA
04:45 PM - 05:00 PM

Day 2

Chi Gung (30 min)
11:00 AM - 11:30 AM

Talk Q/A (15 min)
11:30 AM - 11:45 AM

Break (15 min)
11:45 AM - 12:00 PM   

Yi Quan (1.5 hr)
12:00 PM - 01:30 PM   

Lunch (1 hr)
01:30 PM - 02:30 PM

Yi Quan (1.5 hr)
02:30 PM - 04:00 PM 

Break (15 min)
04:00 PM - 04:15 PM

Chi Gung (30 min)
04:15 PM - 04:45 PM

Talk / QA
04:45 PM - 05:00 PM

Day 3

Chi Gung (30 min)
11:00 AM - 11:30 AM

Talk Q/A (15 min)
11:30 AM - 11:45 AM

Break (15 min)
11:45 AM - 12:00 PM   

Weapons (Saber) (1.5 hr)
12:00 PM - 01:30 PM   

Lunch (1 hr)
01:30 PM - 02:30 PM

Weapons (Saber) (1.5 hr)
02:30 PM - 04:00 PM 

Break (15 min)
04:00 PM - 04:15 PM

Chi Gung (30 min)
04:15 PM - 04:45 PM

Talk / QA
04:45 PM - 05:00 PM

Day 4

Chi Gung (30 min)
11:00 AM - 11:30 AM

Talk Q/A (15 min)
11:30 AM - 11:45 AM

Break (15 min)
11:45 AM - 12:00 PM   

INTEGRATING MARTIAL ARTS (1.5 hr)
12:00 PM - 01:30 PM   

Lunch (1 hr)
01:30 PM - 02:30 PM

INTEGRATING MARTIAL ARTS (1.5 hr)
 02:30 PM - 04:00 PM

Break (15 min)
04:00 PM - 04:15 PM

Chi Gung (30 min)
04:15 PM - 04:45 PM

Talk / QA
04:45 PM - 05:00 PM

Day 5

Chi Gung (30 min)
11:00 AM - 11:30 AM

Talk Q/A (15 min)
11:30 AM - 11:45 AM

Break (15 min)
11:45 AM - 12:00 PM   

INTEGRATING MARTIAL ARTS (1.5 hr)
12:00 PM - 01:30 PM   

Lunch (1 hr)
01:30 PM - 02:30 PM

INTEGRATING MARTIAL ARTS (1.5 hr)
 02:30 PM - 04:00 PM

Break (15 min)
04:00 PM - 04:15 PM

Chi Gung (30 min)
04:15 PM - 04:45 PM

Talk / QA
04:45 PM - 05:00 PM

PICK YOUR DATE:

How It Works:

We collect only $500 as a deposit to reserve your spot. There are only 40 spots available for each date. 
The $500 deposit is refundable up to 1 month from the seminar date. The remainder of the sum is also due 1 month before the seminar date. We will email you with details on how to finalize the payment.

Alternatively, you can pay the full amount as well. This is also refundable up to 1 month before the seminar date.

Sep 2, 2024 - Sep 6, 2024


SEMINAR DETAILS

Location: #106 - 8889 Laurel St, Vancouver BC

Duration: 5 days
30 hours total

PRICE:  $2990 
Early Discount: $2690

NOTE: The price is only for the seminar. You must book your own hotel, transportation and food. 

 

RESERVE YOUR SPOT

Deposit to reserve your spot. Full amount due one month before the seminar date.

$500

REGISTER NOW

PAY IN FULL

$2990
Early bird discount:
$2690

REGISTER NOW

Nov 4, 2024 - Nov 8, 2024


SEMINAR DETAILS

Location: #106 - 8889 Laurel St, Vancouver BC

Duration: 5 days
30 hours total

PRICE:  $2990
Early Discount: $2690

NOTE: The price is only for the seminar. You must book your own hotel, transportation and food. 

 

RESERVE YOUR SPOT

Deposit to reserve your spot. Full amount is due one month before the seminar date.

$500

REGISTER NOW

PAY IN FULL

$2990
Early bird discount:
$2690

REGISTER NOW

Feb 3, 2024 - Feb 7, 2024


SEMINAR DETAILS

Location: #106 - 8889 Laurel St, Vancouver BC

Duration: 5 days
30 hours total

PRICE:  $2990
Early Discount: $2690

NOTE: The price is only for the seminar. You must book your own hotel, transportation and food. 

 

RESERVE YOUR SPOT

Deposit to reserve your spot. Full amount is due one month before the seminar date.

$500

REGISTER NOW

PAY IN FULL

$2990
Early bird discount:
$2690

REGISTER NOW

Apr 7, 2024 - Apr 11, 2024


SEMINAR DETAILS

Location: Thailand (TBD)

Duration: 5 days
30 hours total

PRICE:  $2990
Early Discount: $2690

NOTE: The price is only for the seminar. You must book your own hotel, transportation and food. 

 

Map Not Available

RESERVE YOUR SPOT

Deposit to reserve your spot. Full amount is due one month before the seminar date.

$500

REGISTER NOW

PAY IN FULL

$2990
Early bird discount:
$2690

REGISTER NOW

Have you got a question?

We're here to help you! Fill out the form and we will get in contact with you shortly.

By providing your email you agree to receive to receive martial arts related news and promotions from AdamChanKungFu. We will not share your email with any third parties. We will try and get back to you in up to 2 business days.